FAILSAFE PROTECTION

Verzeker je aankoop!

Ons doel is er voor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je zelf ontworpen schuim. Omdat we ons beseffen dat het ontwerpen van je perfecte schuim soms een uitdaging kan zijn bieden we naast onze Do-over bescherming nog een tweede optie voor extra zekerheid: FailSafe design protection. Wanneer je nog niet zoveel ervaring hebt met ontwerpen in MyCaseBuilder kan het je extra rust geven om te kiezen voor deze optie. 

FailSafe geeft je recht op 1 gratis aanpassing en 1 nieuw schuim, inclusief verzendkosten van je nieuwe schuim, binnen 30 dagen na ontvangst van je originele schuim.
Kies de optie bij het bestellen van je schuim.
We bieden de FailSafe optie al vanaf € 7,99
(Afhankelijk van het formaat van je ontwerp)

Om aanspraak te maken op je FailSafe bescherming dien je het FailSafe formulier in te vullen.
Zodra we je aanvraag hebben ontvangen ontvang je van ons een bericht met daarin de instructie. Na ontvangst van de benodigde gegevens en je oude schuim starten we met de productie van je nieuwe, aangepaste, schuim, zodat je zo snel mogelijk in het bezit bent van het juiste schuim. Je FailSafe bescherming is geldig tot 30 dagen na ontvangst van je 1e schuim.

Contact Information

Order & Design Information

Return Specifications

  • Je originele (1e) schuim moet worden teruggestuurd naar ons met bijgaand het ingevulde FailSafe formulier. Hierop vul je onder andere het nieuwe designnummer in waarvan we je nieuwe schuim kunnen produceren.
  • FailSafe bescherming geldt tot 30 dagen na de ontvangst van je originele schuim. Aanvragen moeten worden ingediend via het 'FailSafee Formulier'.
  • Na ontvangst van je aanvraag ontvang je van ons een FailSafe authorisatie nummer en instructies voor het terugsturen van het originele foam.
  • We beginnen aan de productie van je nieuwe ontwerp zodra we je oude schuim hebben ontvangen.
  • De verzending en verzendkosten van het oude schuim zijn voor rekening en verantwoording van de klant. Wij verzoeken je dringend te kiezen voor een verzendwijze met track-and-trace mogelijkheid en deze code aan ons door te geven zodat we de status van je pakketje kunnen volgen.
  • Als het formaat van het nieuwe schuim groter is dan het originele schuim dan worden de meerkosten doorberekend. Wanneer het vervangende schuim kleiner is dan kunnen we helaas geen geld teruggeven.
  • Zodra je vervangende schuim klaar staat voor verzending ontvang je weer een track-and-trace code waarmee je je bestelling kunt volgen.